b+b

Jeg har startet virksomhed!

I februar blev Blæk & Bly født. Blæk & Bly er min virksomhed hvor jeg kan tilbyde at lave illustrationer, hjælpe med sociale medier, wordpress og meget andet. Tag et smut over på blaekogbly.dk for at se mere.

Er det mig du mangler?

Jeg søger job

Det kunne det sagtens være! Jeg søger et spændende arbejde. Jeg har en fed profil som kan komme en virksomhed til gode: Jeg har rigtig god erfaring med illustration, fotografi, grafik, kommunikation, formidling og er sød og glad.  Du er altid velkommen til at skrive en mail på kirabo (at) kirabo.dk eller via kontaktformularen.

Halloween mini comic | Kira Bang-Olsson | www.kirabo.dk

Halloween mini comic

Denne lille stribe blev skabt i forbindelse med Skitselørdag, hvor jeg efterspurgte et tema til en tegning hos mine læsere. Nogle af budene var uhygge og Halloween, hvilket jeg så tog udgangspunkt i. Klik på hver enkelt tegning for at se en større version.

I skoven - detaljer af Kira Bang-Olsson

I skoven – Fra idé til færdig illustration

I et tidligere indlæg viste jeg en illustration, som på det tidspunkt stadig var under udarbejdelse. Her kan man se hvordan denne illustration har udviklet sig fra første skitse, over Illustrator og Photoshop for til sidst at blive en færdig illustration.

Illustration i tusch af Kira Bang-Olsson

Søndagstegning

På DenLilleSorte.org har jeg indført et ugentligt indlæg, hvor jeg viser forskellige andre illustrationer jeg laver, som ikke har nogen relation til Den Lille Sorte som sådan. Før hed det Skitselørdag, nu Søndagstegning. Her kan du se et udsnit af disse illustrationer.  

I skoven (work in progress) af Kira Bang-Olsson

I skoven – Work in progress

En illustration uden nogen særlig historie - indtil videre. Den udsprang af en umiddelbar idé - en idé, jeg stadig arbejder på. Udarbejdet i Illustrator og Photoshop. Se det færdige resultat HER.

Service Branding og Kultur

Illustrerede services

Hos CopenhagenConcept fik jeg opgaven at skabe nogle illustrationer der skulle formidle udbudte services og ydelser for en kunde. Disse skulle være utvetydige, enkle og skæve i deres udtryk. Resultatet blev en række simple figurer, hvis udtryk blandt andet bygger på symbolske konventioner for nem aflæsning.